0771 - 10 10 10 - Vi sitter redo att hjälpa dig

Mobiltelefon

Vad är viktigast för dig när du väljer din nya mobil?

Design, kamera, batterilängd, utrymme för extra minne - eller en stor skärm? Och är du för Android, iOS, Windows eller Symbian? Här hos L'EASY har vi samlat de mest populära modellerna så att du lätt kan hitta din nya bästa vän!

SmartWatch

Ska din smartwatch vara din tränare, en praktisk ersättning för din smartphone eller den senaste av läckra accessoarer?

Hos L'EASY ger vi dig valet, så hitta din favorit - och fråga oss om du är osäker.

Ska kvalitén vara bra, hitta det du söker - hos L'EASY

Hur många gånger per dag tittar du på din mobil? Om du är som de flesta håller du inte räkning på det. 
Detta eftersom att det inte bara är en telefon utan länken till dina sociala medier, din egen streamingkanal, din supermobila arbetsplats, din kamera, din kom ihåg lapp, din bussbiljett, din tågtidtabell – det är du som sätter begränsningarna.. Tänk över dina behov så att du är säker på att du får allt du behöver.

Om mobilens kamera inte räcker för dig, har vi även några supersmidiga digitalkameror du bara kommer att älska.

 

Kom ihåg: Hos L'EASY ser vi till att glädjen av det varar länge. Vi erbjuder bara kvalitetsprodukter som vi kan stå för oss själva. Vi hjälper dig gärna att välja om du är osäker.

Om L’EASY

Det är mer än 30 år sedan vi tog emot den första ordern över telefon, och sedan dess har det bara gått framåt. Internet har gjort det enkelt, och om du handlar hos L'EASY blir det ännu enklare. Varje dag skickar vi ut elektronik och hushållsapparater till svenskar över hela landet.

LÄS MER OM L’EASY >>