KitchenAid Mini-matberedare

KitchenAid Mini-matberedare
Zooma - KitchenAid Mini-matberedare
För musen över bilden för att zooma
KitchenAid Mini-matberedare
 
Finansierat per månad
79:-
Inkl. leverans
Kontant: 1 899:-
Beskrivning och pris
Specifikationer
Jämför produkter
Tillbehör

Produktbeskrivning

KitchenAid Mini-matberedare

Denna mini-matberedaren från KitchenAid är en kompakt och praktisk mini-hackare för hantering frukt, grönsaker, nötter, dressing, sås, etc. Du kan hoppa över allt det hårda arbetet och koncentrera sig på att njuta av maten.

Mini-matberedaren är en allt-i-ett-lösning som kan hacka, knåda och blanda. Den har en effekt på 240 watt och två olika hastigheter så att du kan anpassa matberedaren efter dina behov.

Den är utrustad med ett roterande blad av rostfritt stål, som vid en knapptryckning snabbt hackar, mixar och puréar med precision - en perfekt hjälp i vardagen.

Den kompakta storleken på mini-matberedaren gör den perfekt för alla kök. Du styr processen med strömbrytaren på framsidan, som kan justeras i två hastigheter.

Skålen, kniven och locket kan tvättas i diskmaskinen. Locket är utrustad med en praktisk öppning, så att du enkelt lägga till fler ingredienser medan maskinen är igång.

Kreditkostnad

Kontantpris:
1 899:-
Leveransavgift tillkommer

Finansierat:
79:- per månad över 52 månader + administrationsavgift: 19:- via autogiro (39:-/mån annars).

Månadsbeloppet inkluderar uppläggningsavgift på 495:- samt leveransavgift värd 249:-. Kreditbelopp: 2 148:-. Effektiv ränta: 59,11% (2017 - 01 - 01). Totalt belopp att betala: 5 070:-. Räntan är fast och sätts individuellt efter kreditprövning: 9,84 % -21,60 %. Exemplet är beräknat utifrån ränta 21,60 %, autogirobetalning och att avtalets betalningsplan följs. Du kan när som helst välja att slutbetala produkten – utan avgifter.

Hur vill du betala?
Du bestämmer själv – välj mellan:
Finansiering där betalningen delas upp under en längre period. Bestäm själv din månadskostnad. Klicka här
Kontant betalning där du betalar hela köpet på en gång.

Produktspecifikationer:

Det finns inga specifikationer för denna produkt.