ELECTROLUX PF91-ANIMA

ELECTROLUX PF91-ANIMA
Zooma - ELECTROLUX PF91-ANIMA
För musen över bilden för att zooma
ELECTROLUX PF91-ANIMA
ELECTROLUX PF91-ANIMA
ELECTROLUX PF91-ANIMA
Finansierat per månad
259:-
Levererat till dig
Kontant: 8 599:-
Beskrivning och pris
Specifikationer
Jämför produkter
Tillbehör

Produktbeskrivning

ELECTROLUX PF91-ANIMA

Chili Red Pure F9; en sladdlös dammsugare som rengör ditt hem på en enda laddning på samma nivå som en traditionell dammsugare. Pure F9 kombinerar kraften från en golvdammsugare med flexibiliteten från en skaftdammsugare. Oerhört mångsidig så du kan städa alla ytor i ditt hem, såväl under soffan som taklisterna. Ergonomisk design gör den lätt att styra och teleskopröret kan anpassas till din längd. Med AUTO-funktion och munstycken anpassade för husdjur.

Med den unika flexibla huvudenheten har du mångsidigheten att rengöra under låga möbler och andra svåråtkomliga utrymmen.

Autofunktionen gör det enkelt att dammsuga på flera olika ytor.

Makalöst mångsidig. Tack vare den unika flexibla huvudenheten kan du rengöra varje millimeter av ditt hem ‒ under låga möbler så väl som i hörnen i taket. Pure F9 går att anpassa efter alla ytor och all inredning med hjälp av den integrerade utdragbara slangen och ett smart 3-i-1 munstycke.

Ergonomisk design. Pure F9 har ett teleskoprör som du enkelt justerar till rätt längd för just dig. Det ergonomiska handtaget och en låg tyngdpunkt tack vare den flexibla huvudenheten gör Pure F9 precist balanserad, lätt i handen och lätt att styra.

Kreditkostnad

Kontantpris:
8 599:-
Leveransavgift tillkommer

Finansierat:
259:- per månad över 59 månader + administrationsavgift: 19:- via autogiro (39:-/mån annars).

Månadsbeloppet inkluderar uppläggningsavgift på 495:- samt leveransavgift värd 249:-. Kreditbelopp: 8 848:-. Effektiv ränta: 31,84% (2017 - 01 - 01). Totalt belopp att betala: 16 335:-. Räntan är fast och sätts individuellt efter kreditprövning: 9,84 % -21,60 %. Exemplet är beräknat utifrån ränta 21,60 %, autogirobetalning och att avtalets betalningsplan följs. Du kan när som helst välja att slutbetala produkten – utan avgifter.

Hur vill du betala?
Du bestämmer själv – välj mellan:
Finansiering där betalningen delas upp under en längre period. Bestäm själv din månadskostnad. Klicka här
Kontant betalning där du betalar hela köpet på en gång.

Produktspecifikationer:

VarumärkeELECTROLUX
ModellPF91-ANIMA
Ljudnivå i dB82
FärgCHILI RED METALLIC
AllergifilterVASKBART F9 FILTER
Påskapacitet (l)0,7
Bredd, cm24,9
Höjd, cm84,4-120
Djup, cm21,50
Vikt, kg5,56