BEOPLAY A1 - NATURAL

BEOPLAY A1 - NATURAL
Zooma - BEOPLAY A1 - NATURAL
För musen över bilden för att zooma
BEOPLAY A1 - NATURAL
BEOPLAY A1 - NATURAL
Finansierat per månad
99:-
Inkl. leverans
Kontant: 2 599:-
Beskrivning och pris
Specifikationer
Jämför produkter

Produktbeskrivning

BEOPLAY A1 - NATURAL

BeoPlay A1 är den perfekta partnern när du är på språng och vill ha tillgång till din favoritmusik, utan att tumma på ljudkvaliteten.

Ljud:
Denna innovativa högtalare är baserad på Bang & Olufsens 90 år långa erfarenhet av ljud och trots den blygsamma storleken har den både skarpt och intensivt ljud. Tack vare B&O PLAYs helt egna Ambient Mode-ljudbehandling, vilken säkrar en optimerad 3D-återgivelse, ger A1 dig en suverän ljudupplevelse.

24 timmars batteritid:
Med en batteritid på 24 timmar fortsätter A1 att spela en bra stund till efter att de flesta konkurrenterna har kastat in handduken. Du kan med andra ord ha med den både till stranden och festen utan problem.

Samtals- och röststyrning:
Utöver att använda A1 till att lyssna på musik kan du också använda den till att prata med dina vänner, oavsett var i världen du befinner dig. Du kan också använda röststyrning. Tack vare placeringen av den inbyggda mikrofonen kan alla deltagare i samtalet njuta av den oöverträffade tal- och ljudkvaliteten vid telefonanslutning via USB eller Bluetooth.

Kreditkostnad

Kontantpris:
2 599:-
Leveransavgift tillkommer

Finansierat:
99:- per månad över 53 månader + administrationsavgift: 19:- via autogiro (39:-/mån annars).

Månadsbeloppet inkluderar uppläggningsavgift på 495:- samt leveransavgift värd 249:-. Kreditbelopp: 2 848:-. Effektiv ränta: 50,13% (2017 - 01 - 01). Totalt belopp att betala: 6 202:-. Räntan är fast och sätts individuellt efter kreditprövning: 9,84 % -21,60 %. Exemplet är beräknat utifrån ränta 21,60 %, autogirobetalning och att avtalets betalningsplan följs. Du kan när som helst välja att slutbetala produkten.

Hur vill du betala?
Du bestämmer själv – välj mellan:
Finansiering där betalningen delas upp under en längre period. Bestäm själv din månadskostnad. Klicka här
Kontant betalning där du betalar hela köpet på en gång.

Produktspecifikationer:

Antal högtalareTrådløs højttaler med Bluetooth og microfon
USBJa
BatterilivslängdOp til 24 timer
Höjd, cm13,3
Djup, cm4,8
Vikt, kg0,6