KitchenAid Power Plus blender

KitchenAid Power Plus blender
Zooma - KitchenAid Power Plus blender
För musen över bilden för att zooma
KitchenAid Power Plus blender
 
Finansierat per månad
329:-
Inkl. leverans
Kontant: 11 299:-
Beskrivning och pris
Specifikationer
Jämför produkter
Tillbehör

Produktbeskrivning

KitchenAid Power Plus blender

Denna Power Plus-mixer från KitchenAid är marknadens mest kraftfulla mixer. Den har en exklusiv uppvärmningsfunktion, så du kan både blanda och värma soppan på bara 5 minuter. Med fyra förinställda blandningsprogram är det enkelt och snabbt att göra smoothies, juice och soppor med rätt konsistens.

Blandaren är gjord av högkvalitativ gjuten metallbas, vilket gör den robust, stabil och lätt att rengöra. Den effektiva 3,5 HK-motorn med högsta prestanda gör det möjligt att snabbt och effektivt blanda hårda ingredienser, till exempel. Frysta frukter och fiberrika, näringsrika grönsaker. Den 3 mm asymmetriska knivblandaren blandar i fyra olika vinklar och drar även med de största och hårdaste ingredienserna.

Glaset är utan BPA och 2,6 liter med termostyrning som värmer soppen på bara 5 minuter och bevarar temperaturen längre. Kannan kan diskas i maskin.

Med 11 hastigheter och pulsläge kan du variera hastigheterna så att de passar exakt vad du behöver göra. Precisionskontrollknappen ger konstant hastighetskontroll från 1-11, så alla recept är möjliga.

Kreditkostnad

Kontantpris:
11 299:-
Leveransavgift tillkommer

Finansierat:
329:- per månad över 61 månader + administrationsavgift: 19:- via autogiro (39:-/mån annars).

Månadsbeloppet inkluderar uppläggningsavgift på 495:- samt leveransavgift värd 249:-. Kreditbelopp: 11 548:-. Effektiv ränta: 29,92% (2017 - 01 - 01). Totalt belopp att betala: 20 995:-. Räntan är fast och sätts individuellt efter kreditprövning: 9,84 % -21,60 %. Exemplet är beräknat utifrån ränta 21,60 %, autogirobetalning och att avtalets betalningsplan följs. Du kan när som helst välja att slutbetala produkten – utan avgifter.

Hur vill du betala?
Du bestämmer själv – välj mellan:
Finansiering där betalningen delas upp under en längre period. Bestäm själv din månadskostnad. Klicka här
Kontant betalning där du betalar hela köpet på en gång.

Produktspecifikationer:

Det finns inga specifikationer för denna produkt.