KitchenAid Mini-foodprocessor

KitchenAid Mini-foodprocessor
Zooma - KitchenAid Mini-foodprocessor
För musen över bilden för att zooma
KitchenAid Mini-foodprocessor
 
Finansierat per månad
79:-
Inkl. leverans
Kontant: 1 899:-
Beskrivning och pris
Specifikationer
Jämför produkter
Tillbehör

Produktbeskrivning

KitchenAid Mini-foodprocessor

Denna mini-matprocessor från KitchenAid är en kompakt och praktisk mini-hackare för hantering av frukt, grönsaker, nötter, dressing, sås, etc. Du kan hoppa över allt hårt arbete och koncentrera dig på att njuta av maten.

Miniprocessorn är en allt-i-ett-lösning som kan hugga, knåda och blanda. Den har en effekt på 240 watt och två olika hastighetsinställningar, så att du kan anpassa matprocessorn så att den passar dina behov.

Den är utrustad med en roterande kniv av rostfritt stål, som med bara lätthet skär dina råvaror - en perfekt hjälpare i vardagen.

Mini-matprocessorns kompakta storlek gör den perfekt för alla kök. Du styr processen genom att använda frontkontakten, som kan justeras i två hastigheter beroende på hur bra ingredienserna ska skäras.

Skålen, kniven och locket kan tvättas i diskmaskinen. Locket är utrustat med en bekväm öppning så att du enkelt kan lägga till fler ingredienser medan maskinen är igång.

Kreditkostnad

Kontantpris:
1 899:-
Leveransavgift tillkommer

Finansierat:
79:- per månad över 57 månader + administrationsavgift: 19:- via autogiro (39:-/mån annars).

Månadsbeloppet inkluderar uppläggningsavgift på 595:- samt leveransavgift värd 299:-. Kreditbelopp: 2 198:-. Effektiv ränta: 59,54% (2017 - 01 - 01). Totalt belopp att betala: 5 563:-. Räntan är fast och sätts individuellt efter kreditprövning: 9,84 % -21,60 %. Exemplet är beräknat utifrån ränta 21,60 %, autogirobetalning och att avtalets betalningsplan följs. Du kan när som helst välja att slutbetala produkten – utan avgifter.

Hur vill du betala?
Du bestämmer själv – välj mellan:
Finansiering där betalningen delas upp under en längre period. Bestäm själv din månadskostnad. Klicka här
Kontant betalning där du betalar hela köpet på en gång.

Produktspecifikationer:

Det finns inga specifikationer för denna produkt.