KitchenAid Artisan 175 köksmaskin

KitchenAid Artisan 175 köksmaskin
Zooma - KitchenAid Artisan 175 köksmaskin
För musen över bilden för att zooma
KitchenAid Artisan 175 köksmaskin
KitchenAid Artisan 175 köksmaskin
KitchenAid Artisan 175 köksmaskin
 
Finansierat per månad
269:-
Inkl. leverans
Kontant: 8 899:-
Beskrivning och pris
Specifikationer
Jämför produkter
Tillbehör

Produktbeskrivning

KitchenAid Artisan 175 köksmaskin

Denna köksassistent från KitchenAid är en multifunktionell köksmaskin i en jämn, rundad design med uppfällbart drivhuvud som gör den enkel att använda och göra ren.

Med en 4,8 liters rostfri skål kan du enkelt röra, knåda och blanda i hastigheter mellan 1-10. Du kan alltså justera hastigheten efter vad du ska göra. Det följer också en 3 liters polerad skål för mindre mängder.

Robust motor och maskin
Motorn är högprestande och arbetar med direkt överföring via kugghjul i stället för bälte, vilket gör motorn tystare, robust och effektiv. Maskinen är helt gjord av metall för att säkerställa den bästa hållbarheten och stabiliteten.

Klarar de tuffaste uppgifterna:
En energieffektiv användning av motorn gör att den kan hantera de tuffa uppgifterna utan att använda onödig energi. För en vanlig deg brukar vanligtvis endast 60 till 70 watt, så denna 300 watt maskin är mer än tillräcklig för de tuffaste jobben.

Standardtillbehör:
• 4,8 liters skål med ergonomiskt handtag. • 3 liters skål för mindre mängder. • Visp med sex trådar för att vispa äggvita, grädde och dip, såsom majonnäs. • Flat visp för normala/tunga blandningar, såsom kakor, glasyr, kakdeg, limpa och potatismos. • Visp med flexibel kant • Degkrok för att blanda och knåda jäst deg, såsom pizza- och pastadeg.

Kreditkostnad

Kontantpris:
8 899:-
Leveransavgift tillkommer

Finansierat:
269:- per månad över 61 månader + administrationsavgift: 19:- via autogiro (39:-/mån annars).

Månadsbeloppet inkluderar uppläggningsavgift på 495:- samt leveransavgift värd 499:-. Kreditbelopp: 9 398:-. Effektiv ränta: 31,25% (2017 - 01 - 01). Totalt belopp att betala: 17 515:-. Räntan är fast och sätts individuellt efter kreditprövning: 9,84 % -21,60 %. Exemplet är beräknat utifrån ränta 21,60 %, autogirobetalning och att avtalets betalningsplan följs. Du kan när som helst välja att slutbetala produkten – utan avgifter.

Hur vill du betala?
Du bestämmer själv – välj mellan:
Finansiering där betalningen delas upp under en längre period. Bestäm själv din månadskostnad. Klicka här
Kontant betalning där du betalar hela köpet på en gång.

Produktspecifikationer:

Det finns inga specifikationer för denna produkt.