ELECTROLUX EUP84DB

ELECTROLUX EUP84DB
Zooma - ELECTROLUX EUP84DB
För musen över bilden för att zooma
ELECTROLUX EUP84DB
ELECTROLUX EUP84DB
ELECTROLUX EUP84DB
ELECTROLUX EUP84DB
Finansierat per månad
119:-
Levererat till dig
Kontant: 3 699:-
Beskrivning och pris
Specifikationer
Jämför produkter
Tillbehör

Produktbeskrivning

ELECTROLUX EUP84DB

Tack vare det aerodynamiskt utformade PerformancePro™-munstycket och den nya motorfläkten får UltraPower en enorm sugkraft. Detta innebär att den är mycket bra på både hårda golv och mattor. Sugkraften i kombination med en extra lång drifttid gör att man kan dammsuga hela hemmet på bara en laddning.

Mer kraft längre med det högpresterande litium TurboPower-batteriet, som räcker dubbelt så länge som ett nickelbatteri och är lättare och enklare att hantera. Enkelt att byta och går snabbt att ladda, batteriet kan användas i upp till 80 minuter och indikatorn kommer att signalera när det måste laddas.

180° EasySteer™ manövrerbarhet, ergonomisk design, förbättrat munstycke och stora bakhjul ger flexibilitet till dammsugningen och den rör sig och svänger enkelt på alla typer av golv. Med tre effektlägen kan du anpassa din dammsugning till olika ytor och när du är klar sätter du i strömsladden så att den är redo att använda nästa gång du behöver den.

Glöm rengöring av hår och fibrer från din dammsugarborste för alltid. Låt den patenterade BrushrollClean™-tekniken hos Ultrapower göra jobbet genom bara en tryckning på pedalen! Det är också lätt att tömma Ultrapower och hålla filtren rena med den bekväma rengöringsfunktionen.

DustSpotter - LED-ljus för en upplyst rengöringsupplevelse. Nu behöver du inte missa något eftersom du ser exakt vad och var du dammsuger varje gång, till och med i mörka utrymmen.

Kreditkostnad

Kontantpris:
3 699:-
Leveransavgift tillkommer

Finansierat:
119:- per månad över 63 månader + administrationsavgift: 19:- via autogiro (39:-/mån annars).

Månadsbeloppet inkluderar uppläggningsavgift på 495:- samt leveransavgift värd 249:-. Kreditbelopp: 3 948:-. Effektiv ränta: 41,20% (2017 - 01 - 01). Totalt belopp att betala: 8 634:-. Räntan är fast och sätts individuellt efter kreditprövning: 9,84 % -21,60 %. Exemplet är beräknat utifrån ränta 21,60 %, autogirobetalning och att avtalets betalningsplan följs. Du kan när som helst välja att slutbetala produkten – utan avgifter.

Hur vill du betala?
Du bestämmer själv – välj mellan:
Finansiering där betalningen delas upp under en längre period. Bestäm själv din månadskostnad. Klicka här
Kontant betalning där du betalar hela köpet på en gång.

Produktspecifikationer:

VarumärkeElectrolux
ModellEUP84DB
Ljudnivå i dB80
FärgEbony Grey Transparent
AllergifilterDobbelt filtrering
Påskapacitet (l)0,80
Inställning av sugstyrka3 trin
Bredd, cm16
Höjd, cm109
Djup, cm26,50
Vikt, kg3,2