ELECTROLUX EER7ANIMAL

ELECTROLUX EER7ANIMAL
Zooma - ELECTROLUX EER7ANIMAL
För musen över bilden för att zooma
ELECTROLUX EER7ANIMAL
ELECTROLUX EER7ANIMAL
ELECTROLUX EER7ANIMAL
ELECTROLUX EER7ANIMAL
Finansierat per månad
119:-
Levererat till dig
Kontant: 3 499:-
Beskrivning och pris
Specifikationer
Jämför produkter
Tillbehör

Produktbeskrivning

ELECTROLUX EER7ANIMAL

Ergorapido 2-i-1 sladdlös dammsugare med avtagbar handdammsugare. AnimalCare-munstycke ingår i denna modell. Litet med effektivt munstycke som tar upp mer hår än ett traditionellt munstycke. Kan också monteras på den handhållna enheten, för enkel rengöring av möbler, kuddar eller sängar.

Upplev ultimat flexibilitet och funktionell design. Oavsett om du behöver rengöra ett stort område eller en liten plats som är svår att nå, gör Ergorapido jobbet. Den löstagbara handenheten gör det enkelt att städa köksbordet, möbler eller bilens interiör.

180° manövrerbarhet, ergonomisk design, förbättrat munstycke och stora bakhjul ger flexibilitet för din rengöring och gör det enkelt och bekvämt att rotera och flytta dammsugaren på alla plan. Med de två styrkorna kan du anpassa rengöringen till olika ytor.

Längre användningstid tack vare det högpresterande litium TurboPower-batteriet, som går dubbelt så länge som ett nickelbatteri och är lättare att hantera. Det går enkelt och snabbt att ladda batteriet och har upp till 45 minuters körtid samt en indikator som signalerar när batteriet behöver laddas.

Kreditkostnad

Kontantpris:
3 499:-
Leveransavgift tillkommer

Finansierat:
119:- per månad över 58 månader + administrationsavgift: 19:- via autogiro (39:-/mån annars).

Månadsbeloppet inkluderar uppläggningsavgift på 495:- samt leveransavgift värd 249:-. Kreditbelopp: 3 748:-. Effektiv ränta: 42,87% (2017 - 01 - 01). Totalt belopp att betala: 7 951:-. Räntan är fast och sätts individuellt efter kreditprövning: 9,84 % -21,60 %. Exemplet är beräknat utifrån ränta 21,60 %, autogirobetalning och att avtalets betalningsplan följs. Du kan när som helst välja att slutbetala produkten – utan avgifter.

Hur vill du betala?
Du bestämmer själv – välj mellan:
Finansiering där betalningen delas upp under en längre period. Bestäm själv din månadskostnad. Klicka här
Kontant betalning där du betalar hela köpet på en gång.

Produktspecifikationer:

VarumärkeElectrolux
ModellEER7ANIMAL
Ljudnivå i dB79
FärgChili red
AllergifilterDobbelt filtrering
Påskapacitet (l)0,5
Bredd, cm14,50
Höjd, cm114
Djup, cm26,50
Vikt, kg3,43