Spelkonsoler
Det finns inget tvivel om att spelkonsolerna står för en stor del av underhållningen i många hem – och det är inte bara barnen som spelar.

Vilken spelkonsol man ska välja är ett hett diskussionsämne vid matbordet men L'EASY kan hjälpa dig att hitta exakt det du söker oavsett smak och behov!
MEST SÅLDA
PlayStation 4 500 GB - Med extra handkontroll
Sök bland produkterna
 
Filtrering
 
 
 
Värt att veta om spelkonsoler
 
Sortera:
Visa:
PlayStation 4 500 GB - Med extra handkontroll
Finansierat per månad
159:-
Inkl. lev. & install
Kontant: 4 799:-
PlayStation 4 1000 GB - Med extra kontroll
Finansierat per månad
179:-
Inkl. lev. & install
Kontant: 5 299:-
PlayStation 4 1000 GB - Med kamera och extra kontroll
Finansierat per månad
199:-
Inkl. lev. & install
Kontant: 6 199:-
Jämför

Värt att veta om spelkonsoler

Spelkonsoler

Det finns alltfler spelkonsoler att välja bland, och vad man väljer är främst en smaksak

Man kan grovt indela marknadens spelkonsoler i två kategorier: de som i huvudsak används i hemmet och de man kan ta med sig.

Stationära
Dessa används i regel anslutna till TV:n i hemmet och är i huvudsak avsedda för 1–4 spelare. Bland de mest populära konsolerna märks Nintendo, XBOX och Sony PlayStation. Ofta kan spelkonsolerna även användas som DVD-spelare, för onlinespel, m.m.

PlayStation2 (PS2) erbjuder förmodligen det största och mest varierande utbudet av videospel som någonsin skådats. Nu har dock Sony PlayStation 3 (PS3) lanserats som nästa generations spelkonsol. Det kommer hela tiden nya modeller som dock ofta är kompatibla med tidigare modeller så att man kan fortsätta använda sina gamla spel.

Bärbara
De bärbara spelkonsolerna är betydligt mindre och har inbyggd skärm, vilket betyder att man kan ta dem med sig överallt. På vissa kan man uteslutande spela spel (t.ex. GameBoy), men andra konsoler innehåller fler funktioner, t.ex. Sony PlayStation Portable (PSP) som även ger dig möjlighet att se film via UMD, lyssna på musik via MP3-spelaren och titta på bilder från din digitala kamera.