Integritetspolicy

Din personliga säkerhet är en viktig del av vår kundpolicy. Vi följer alla regler för personuppgiftslagen.

För att genomföra en beställning på leasy.se måste ni ange följande personliga uppgifter: namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Vi registrerar personnummer vid ansökan av kreditköp och vid kontantlån registreras även anställningsförhållande, boende, civilstånd och kontonummer som lånet skall utbetalas till.

Uppgifter som lämnats till L'EASY överförs eller säljs endast vidare till tredje part med ditt medgivande.

Vi registrerar dina personuppgifter i syfte att utföra en kreditvärdering och för att kunna leverera din order till dig. Kreditvärdering utförs endast vid kreditköp och kontantlån. När vi samlar in personlig information via leasy.se ser vi till att det alltid sker med ditt medgivande.

Som kund hos L'EASY, har du alltid rätt att invända mot registreringen. Du har även rätt att granska vilken information som registreras om dig. Information om kunderna lagras i minst fem år, då redovisningslagen kräver detta.

Kommentarer rörande Personuppgiftslagen riktas till e-post info.se@leasy.se.

Om det i samband med upprepade beställningar på leasy.se där namn och personnummer inte kan matchas, registreras din IP-adress i syfte att minska bedrägerier med personuppgifter.

leasy.se använder cookies för statistiska ändamål och för att ge dig en bättre användarupplevelse. En cookie ger inte tillgång till personlig information om dig och kan inte användas för att spåra din identitet.

Du har möjlighet att välja bort direktkommunikation från L'EASY. Om du vill att L'EASY skall avstå från att använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte via e-post, telefon eller annan direktkommunikation, så kontakta L'EASY på telefon 0771-10 10 10 eller e-post info.se@leasy.se