L'EASY – helt enkelt

Råd och vägledning
Du behöver inte veta mycket för att välja rätt – hos L'EASY får du klara besked. På vår hemsida hittar du råd och vägledning om våra olika produktområden, och du hittar även massor av produktupplysningar och specifikationer för enskilda produkter. Om du har frågor rörande en produkt eller vill ha hjälp med att hitta rätt produkt, är du alltid välkommen att ringa oss på 0771-10 10 10 och tala med en av våra medarbetare.

Kvalitetsprodukter

L'EASY levererar bara kvalitetsprodukter. Alla våra produkter är noga utvalda på förhand så att de motsvarar de höga krav som vi ställer för att överhuvudtaget kunna erbjuda dem. Vi har ett brett produktsortiment så att vi kan täcka de flesta behov.

Direkt beställning

Du beställer direkt hos L'EASY på 0771-10 10 10 eller via vår webbutik – det är mycket enkelt.

Betala som du vill
Hos L'EASY väljer du själv mellan:
  • Kontant betalning, där du betalar hela beloppet på en gång
  • Finansiering, där du delar upp betalningen över en längre period (sedvanlig kreditprövning görs)
Vi sköter leverans och installation
Oavsett vilken betalningsform du väljer, kan vi leverera och installera hem till dig. Du slipper tänka på hemtransporten - och du betalar inget vid leveranstillfället.

Snabb leverans

Vi levererar givetvis så snabbt som möjligt, oavsett om du köper eller hyr, och gör detta vid en tidpunkt som passar dig bäst. Vi levererar till alla brofasta områden i Sverige.

Full trygghet
Om du skulle ändra dig eller ångra ditt köp, har du alltid 14 dagars returrätt från leveransögonblicket. Allt du behöver göra är att kontakta oss, så ordnar vi returfrakten. Vårt enda krav är att varan returneras i samma skick som den levererades.