SAMSUNG GALAXY WATCH 46MM SILVER

SAMSUNG GALAXY WATCH 46MM SILVER
Zooma - SAMSUNG GALAXY WATCH 46MM SILVER
För musen över bilden för att zooma
SAMSUNG GALAXY WATCH 46MM SILVER
SAMSUNG GALAXY WATCH 46MM SILVER
SAMSUNG GALAXY WATCH 46MM SILVER
 
Finansierat per månad
189:-
Inkl. leverans
Kontant: 5 699:-
Beskrivning och pris
Specifikationer
Jämför produkter

Produktbeskrivning

SAMSUNG GALAXY WATCH 46MM SILVER

Var uppkopplad ännu längre med en klocka som passar varje tillfälle. Med lång batteritid kan du alltid ha koll på din hälsa, dina framsteg och streama din musik när du vill, även i situationer när du inte vill ta fram mobilen. Slappna av, vila och upptäck ditt bästa jag med din digitala assistent Samsung Galaxy Watch.

Vad är eSIM?
eSIM är ett elektroniskt simkort som är inbyggt i klockan. Det fungerar likt ett traditionellt simkort, med skillnaden att inget fysiskt simkort behöver matas in i produkten utan det är inbyggt och aktiveras digitalt. Du kan ha samma nummer till ditt eSIM som till din vanliga mobiltelefon. eSIM är inbyggt i alla Galaxy Watch modeller som säljs av auktoriserade återförsäljare på den nordiska marknaden. Din operatör måste stödja eSIM för att du ska kunna använda funktionaliteten, så kontakta din operatör för att se om du kan komma igång redan idag.

Galaxy Watch stödjer eSIM så att du kan ta emot meddelanden och svara på samtal utan din telefon, men även i situationer där det är opraktiskt eller opassande att ta fram mobilen. Du slipper känna den där stressen över att inte veta vad som händer i din omvärld när du inte har mobilen till hands. eSIM och Galaxy Watch tillåter dig att vara uppkopplad, även när mobilen är bortom din räckvidd.

Kreditkostnad

Kontantpris:
5 699:-
Leveransavgift tillkommer

Finansierat:
189:- per månad över 50 månader + administrationsavgift: 19:- via autogiro (39:-/mån annars).

Månadsbeloppet inkluderar uppläggningsavgift på 495:- samt leveransavgift värd 0:-. Kreditbelopp: 5 699:-. Effektiv ränta: 37,24% (2017 - 01 - 01). Totalt belopp att betala: 10 393:-. Räntan är fast och sätts individuellt efter kreditprövning: 9,84 % -21,60 %. Exemplet är beräknat utifrån ränta 21,60 %, autogirobetalning och att avtalets betalningsplan följs. Du kan när som helst välja att slutbetala produkten – utan avgifter.

Hur vill du betala?
Du bestämmer själv – välj mellan:
Finansiering där betalningen delas upp under en längre period. Bestäm själv din månadskostnad. Klicka här
Kontant betalning där du betalar hela köpet på en gång.

Produktspecifikationer:

Det finns inga specifikationer för denna produkt.