Värt att veta om....


L'EASY har samlat en stor mängd information om våra produkter som vi gärna dela med oss till dig.

Klicka på en produktkategori i menyn för att bli klokare.
 

Produkter


Alla produkter i L'EASYs sortiment är noga utvalda så de lever upp till våra höga krav. Kort sagt – L'EASY levererar kvalitetsprodukter.

Vi har valt ut en rad produkter för varje produktområde och inom dessa har vi ett brett sortiment av olika modeller för att passa alla våra olika kunders behov.

Allt efter dina behov
När du ska investera i en ny tvättmaskin, platt TV eller annan hemelektronik så är det viktigt att du får rätt modell som täcker dina behov – så att inte familjen med det stora tvättbehovet plötsligt står med en toppmatad tvättmaskin med halv kapacitet, eller att du upptäcker att din nya platt TV faktiskt blir alldeles för liten i ditt vardagsrum.

All den hjälp du behöver
Men du behöver inte vara en expert på produkterna i förväg för att kunna välja rätt. Hos L'EASY får du all hjälp du behöver. Klicka på nedanstående produktområden för att få råd och vägledning – och använd vår ordbok för att reda ut de tekniska begreppen. Och om du fortfarande har funderingar är du alltid välkommen att ringa våra kunniga säljare på 0771 – 10 10 10.