Frågor och svar


Hjälp till självhjälp

L'EASY har samlat de vanligaste frågorna och svaren (FAQ) efter de olika produktkategorierna.

Klicka på en produktkategori nedan
 

Värt att veta om beställning

Beställ via telefon
När du ringer 0771-10 10 10, får du kontakt med vårt telefonsystem och kan välja den avdelning hos L’EASY du vill nå. Tryck på 1 om du vill prata med en Säljmedarbetare.
Du når oss måndag-fredag mellan klockan 8-18 samt lördag mellan klockan 10-16. Ring 0771 -10 10 10.

Du kan beställa direkt från våra säljare eller ta hjälp av dem för att hitta den bästa produkten för dina behov. Ni bestämmer också hur vi ska leverera dina varor och om du vill ha installation.

Beställ via webbshop
I vår webbshop kan du i lugn och ro hitta de produkter du har behov för, och du kan beställa direkt genom att trycka på "Lägg i inköpskorgen" och följa anvisningarna. Det är mycket enkelt och du kan hela tiden följa med och se hur långt du har nått i beställningsprocessen.

Du köper inte något förrän du trycker på "Godkänt" på sista sidan i beställningsprocessen och kan när som helst ta bort varor som du har lagt i inköpskorgen.

Beställningar behandlas i regel samma dag som vi tar emot dem. När du beställer via vår webbshop, kommer du att kontaktas av en säljmedarbetare som tillsammans med dig bestämmer när och hur vi skall leverera eller installera dina varor.

Vi levererar givetvis så snabbt som möjligt och gör detta vid en tidpunkt som passar dig bäst.OBS
Alla priser på www.LEASY.se är inkl. moms.

Vi reserverar oss för utsålda och icke framkomna varor samt restordrar hos våra återförsäljare. Vi reserverar oss även för prisstegringar, valutaändringar, force majeure, avgiftsändringar, utsålda varor och tryckfel. Produkterna kan avvika från visade bilder.