Datorer / Stationär PC
Hos L'EASY får du hög kvalité och den nyaste teknologin! Vi har samlat ett brett urval av kvalitetsvaror som täcker allas behov så du är garanterad att hitta en modell som passar just dina behov.

Och om du inte kan bestämma dig, så hjälper vi dig mer än gärna!
MEST SÅLDA
Acer Predator stationär gamingdator Orion 5000-605S (KEQ01D)
Sök bland produkterna
 
Filtrering
 
 
 
Värt att veta om stationära datorer
 
Minne: Hårddisk:
Sortera:
Visa:
Acer Nitro stationär gamer dator MEQ112
Finansierat per månad
379:-
Inkl. leverans
Kontant: 13 199:-
Acer Nitro stationär gamer dator MEQ113
Finansierat per månad
469:-
Inkl. leverans
Kontant: 16 299:-
ACER NITRO N50-600 (MEQ080)
Finansierat per månad
509:-
Inkl. leverans
Kontant: 17 799:-
ACER NITRO N50-600 (HEQ134)
Finansierat per månad
559:-
Inkl. leverans
Kontant: 19 799:-
Acer Predator stationär gamingdator Orion 5000-605S (KEQ01D)
Finansierat per månad
1 049:-
Inkl. leverans
Kontant: 37 999:-
Jämför

Värt att veta om stationära datorer

Ny stationär dator, men vilken?

Om du avser att köpa en stationär PC, ska du först tänka på vad du ska använda den till. Om du huvudsakligen ska använda den för ordbehandling, skriva mejl, lyssna på musik, surfa på Internet, m.m., behöver du inte en lika kraftfull maskin som om du till exempel skulle spela dataspel som kräver mycket utrymme.

Du ska dock tänka på att du i framtiden kan komma att använda datorn för andra saker än vad du använder den till idag. Det är därför viktigt att du väljer en modell som till viss grad är framtidssäkrad och således har plats för installation av nya program, uppgradering av grafikkort, hårddisk, m.m.

Vilken konfiguration som ska väljas beror således helt på dina behov, men några av de viktigaste sakerna att ta ställning till är processor, hårddisk, RAM, grafikkort, drivenhet, m.m.

I och med utbredningen av digitala kameror har även datorn fått en ny funktion. Den tjänstgör i stort sett som ett fotoalbum, och det är således viktigt att ha en god bildöverföring från kamera till dator. Det är vanligast att man överför bilder via kabel till en av datorns USB-portar. Men på många nya datorer har man möjlighet att sätta in kamerans minneskort direkt i datorn.

Om du vill redigera videofilm på datorn, måste denna ha en DV-ingång (digital) eller S-video-ingång (analog). Och eftersom film är mycket tungt att arbeta med, måste datorn även ha en stor hårddisk.

Många stationära PC:ar har inbyggda TV-kort som gör att man kan se på TV på datorn. Många har vidare inbyggda, trådlösa nätverkskort som gör att man slipper dra ledningar över hela huset (förutsatt att man har ett trådlöst nätverk därhemma). En annan sladdfri lösning kan vara att köpa ett trådlöst tangentbord och en trådlös mus.

Du måste ha ett moden för att kunna använda Internet. Kanske har du en allmän modemuppkoppling hemma, och då ska du vara uppmärksam på om datorn har ett inbyggt modem.

En LCD skärm/tv, högtalare och skrivare (eventuellt en fotoskrivare) är nödvändig utrustning om man vill få ut det mesta av sin dator.


Representativt exempel: Vid ett kreditköp på 10 000:- över 70 månader så betalar du 286:-/mån (administrationsavgift tillkommer: 19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån). Totalt betalar du 21 171:-, baserat på ränta 21,60% (fast), effektiv ränta 34,50% (2017-01-01), uppläggningsavgift 495:- och leveransavgift 799:- (som båda läggs till kreditbeloppet) och autogiro. Räntan sätts individuellt efter kreditprövning: 9,84%-21,60%. Exemplet är beräknat utifrån att avtalets betalningsplan följs. Du kan när som helst välja att slutbetala produkten – utan avgifter.