Datorer / Skrivare
Hos L'EASY får du hög kvalité och den nyaste teknologin! Vi har samlat ett brett urval av kvalitetsvaror som täcker allas behov så du är garanterad att hitta en modell som passar just dina behov.

Och om du inte kan bestämma dig, så hjälper vi dig mer än gärna!
MEST SÅLDA
EPSON EXRESSION HOME XP-5100
Sök bland produkterna
 
Filtrering
 
 
 
Värt att veta om skrivare
 
Trådløs:
Sortera:
Visa:
EPSON EXRESSION HOME XP-5100
Finansierat per månad
49:-
Exkl. lev. och install
Kontant: 1 749:-
Jämför

Värt att veta om skrivare

Ny skrivare, men vilken?

Hemmakontoret blir inte komplett utan en skrivare, och idag kan man även använda skrivaren till mycket mer än bara textutskrifter.

Laser- eller bläckstråleskrivare?
En bläckstråleskrivare är billig, men har högre driftsomkostnader än en laserskrivare. Om man skriver ut ofta och i större mängder, kan en laserskrivare vara den mest ekonomiska lösningen.

Fotoskrivare
Med en digital kamera och en så kallad fotoskrivare blir extern fotobeställning ett minne blott: du sköter det hela sittandes vid ditt skrivbord. De skrivare som kallas för fotoskrivare har en extra hög utskriftskvalitet, flera färgpatroner, bättre färger, etc., men om man vill uppnå bästa resultat bör man dessutom använda speciellt fotopapper.

Allt-i-ett
Ett alternativ till en traditionell skrivare och skanner utgörs av en allt-i-ett-skrivare, som både fungerar som skrivare, skanner och kopieringsmaskin. Vissa modeller har även inbyggd faxfunktion. Dessa skrivare är ett intressant alternativ för hemmakontoret tack vare att de faktiskt är relativt billiga och generellt ger en god kvalitet.


Representativt exempel: Vid ett kreditköp på 10 000:- över 70 månader så betalar du 286:-/mån (administrationsavgift tillkommer: 19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån). Totalt betalar du 21 171:-, baserat på ränta 21,60% (fast), effektiv ränta 34,50% (2017-01-01), uppläggningsavgift 495:- och leveransavgift 799:- (som båda läggs till kreditbeloppet) och autogiro. Räntan sätts individuellt efter kreditprövning: 9,84%-21,60%. Exemplet är beräknat utifrån att avtalets betalningsplan följs. Du kan när som helst välja att slutbetala produkten – utan avgifter.