Datorer
Hos L'EASY får du hög kvalitet och den senaste teknologin, och vi har samlat ett brett urval av kvalitetsprodukter som täcker allas behov!

Så du kommer garanterat hitta en modell som passar just dina behov - och är du osäker, så hjälper vi dig gärna med dina funderingar!
MEST SÅLDA
Acer Predator stationär gamingdator Orion 5000-605S (KEQ01D)
Bärbar
Bärbar
Bärbara datorer för alla behov. Hos L'EASY har vi samlat ett brett sortiment av kvalitetsprodukter för att täcka allas behov.
Bärbar »
Stationär PC
Stationär PC
Hitta din nya stationära dator till hemmet, kontoret eller spelen.
Stationär PC »
Skärmar
Skärmar
L'EASY har ett brett urval av skärmar – självfallet med snygg och enkel design.
Skärmar »
Tablets
Tablets
Tablets kan användas både för arbete och underhållning – se filmer, spela spel och lyssna på musik på din tablet eller surfa på webben för att hänga med i vad som händer.
Tablets »
L'EASY har ett brett urval av både stationära och bärbara datorer. Det första du bör fundera på innan du köper en dator är om den skall vara bärbar eller stationär. Ditt val beror helt på dina egna behov. Har du behov av en dator som du enkelt kan transportera så bör det naturliga valet vara en bärbar dator, då du med enkelhet kan ta med den överallt. Om du istället framför allt skall använda din dator hemma så kan det vara bättre att satsa på en stationär modell. Hemmakontoret är självklart inte komplett utan en skrivare och en skärm. Under de senaste åren har intresset för GPS-navigering i bilen ökat. Med en GPS sparar du oftast tid eftersom du blir dirigerad direkt till din destination och behöver inte köra runt och leta eller välja fel väg. På

L'EASY har vi samlat ett brett urval av kvalitetsprodukter som täcker behoven för alla.