Bild och ljud / DVD / Blu-Ray spelare
Få en filmupplevelse du aldrig har fått förr. Men en Blu-ray-spelare kan du se dina mest minnesvärda ögonblick på film i full HD-kvalitet. Scener får mer liv, medans detaljer kastas mot dig, rörelserna blir mer jämna och bilderna blir knivskarpa.

Hos L’EASY finner du garanterat en modell som passar just dina behov.
MEST SÅLDA
Sony Blu-ray/DVD-spelare med Super Wi-Fi och skärmspegling
Sök bland produkterna
 
Filtrering
 
 
 
Värt att veta om blu-ray spelare
 
HDMI : Blue-Ray spelare:
Sortera:
Visa:
Sony Blu-ray/DVD-spelare med Super Wi-Fi och skärmspegling
Finansierat per månad
59:-
Inkl. lev. & install
Kontant: 1 199:-
Sony 3D Blu-ray/DVD-spelare med 4K och Full HD
Finansierat per månad
109:-
Inkl. lev. & install
Kontant: 2 999:-
Jämför

Värt att veta om blu-ray spelare

Blu-Ray spelare

Om du älskar film, spel eller musik så finns det inget som går att jämföra med Blu-ray. Den liknar en DVD, men det är mycket som skiljer dessa åt. En Blu-ray-skiva har fem gånger så stor kapacitet som en normal DVD, och är den ultimata metoden för att avnjuta film med den bästa HD-kvaliteten, enastående digitalt multikanalsljug och en massa interaktiva extrafunktioner.

Blu-ray – Den nya generationen optiskt lagringsmedium med stor kapacitet. Den högre kapaciteten gör att du kan spara HD-filmer, ljud, bilder, spel och vanliga filer – kort sagt, nästan allt du vill. Det är framtidens format för hemmaunderhållning.

Blu-Ray Film

De flesta stora amerikanska filmföretag ger redan ut sina filmer på Blu-ray. Bild- och ljudkvaliteten är mycket, mycket högre än vad man kan få på en DVD. Desto större skärm, desto större blir kvalitetsskillnaden.